Op zoek naar elektronische sigaret?

   
 
elektronische sigaret
 
Zoete e-sigaret aan banden Buitenland Telegraaf.nl.
LOS ANGELES De Amerikaanse overheid gaat de verkoop van vloeistoffen met een zoet smaakje voor elektronische sigaretten aan banden leggen. Vloeistoffen met een fruit en snoepsmaak mogen voortaan alleen worden verkocht in speciaalzaken en niet meer in supermarkten en andere gewone winkels.
bumper spuiten kosten
Het onbegrijpelijke succes van de e-sigaret Vrij Nederland.
Columnist Amarens kraakt haar hersens over de e-sigaret. Hoe kan zoiets doms, zo populair zijn? Filmweetje: Clint Eastwood heeft eigenlijk een gruwelijke hekel aan roken. Het kostte regisseur Sergio Leone schijnbaar grote moeite om de acteur over te halen om in De Man Zonder Naam een sigaar uit zijn mondhoek te laten bungelen.
koelkast
Nieuws Gezondheidsrisico's' van e-sigaretten.
Hoewel e-sigaretten niet zonder gezondheidsrisicos zijn is het waarschijnlijk dat ze veel minder schadelijk zijn dan gewone sigaretten. E-sigaretten bevatten minder soorten giftige stoffen en ook de mate van giftigheid is minder dan van gewone sigaretten. De effecten van gebruik van e-sigaretten op lange termijn is onduidelijk.
detective
De e-sigaret: waar kunnen we het over eens zijn? Actueel Artsenkrant.com.
Er zijn nog andere punten waarover consensus gevonden werd.: De elektronische sigaret aanbevelen als manier om te stoppen met tabak blijkt gunstig, zowel voor de individuele roker als voor de maatschappij. Roken en dampen het zogenaamde dual use waarbij de gewone sigaret afgewisseld wordt met de e-sigaret zijn geen langetermijndoelstellingen.
schoonhoven zilver
E-sigaret: Geweldig Hulpmiddel Bij Stoppen Met Roken.
Doordat niet alleen de nicotinebehoefte, maar ook de behoefte aan de handelingen die bij roken horen worden bevredigd, wordt de elektronische sigaret door veel mensen gezien als een van de meest effectieve hulpmiddelen bij het stoppen met roken. De e-sigaret bevat in tegenstelling tot de gewone sigaret geen kankerverwekkende teer of koolmonoxide en stikstofoxide slecht voor hart en bloedvaten.
Rokers e-sigaret krijgen sneller pneumonie Medidact Medisch vak congresnieuws.
Baseline PAFR-expressie van het neusepitheel liet geen verschillen zien tussen rokers n 11 en de controlegroep n 6. Roken zorgde voor een verhoogde nasale PAFR-expressie. Het roken van een e-sigaret, zowel met als zonder nicotine, verhoogd de pneumokokkenadhesie aan luchtwegcellen in vitro.
Trimbos-instituut Factsheet elektronische sigaretten e-sigaretten AF1285.
In 2003 werd in China de elektronische sigaret e-sigaret, e-smoker ontwikkeld: een elektronisch apparaat, met de look and feel van een conventionele sigaret, dat nicotine kan afleveren zonder de schadelijke verbranding van tabak. Sinds de introductie op de Westerse markt in 2004 wint de e-sigaret in de VS en Europa aan populariteit.
Rokeninfo.nl E-sigaret.
Factsheet Elektronische sigaretten. Verdurmen, J, Monshouwer, K, Laar, M. Factsheet Continu Onderzoek Rookgewoonten 2014. Brown, J, Beard, E, Kotz, D, Michie, S, West, R. Real-world effectiveness of e-cigarettes when used to aid smoking cessation: a cross-sectional population study. Addiction, 109, doi: 10.1111/add.12623. E-cigarettes and smoking cessation: Evidence from a systematic review and meta-analysis. PloS One, 103, e0122544. Sigaret en shag.
Uw e-sigaret specialist Damp-e.nl.
Als je vragen hebt over het gebruik van elektronische sigaretten dan beantwoorden we die graag in de winkel, over e-mail, aan de telefoon of via onze webchat. Ben je van plan om over te stappen naar de elektronische sigaret? Ons personeel staat voor je klaar met een persoonlijk advies.

Contacteer ons